torstai 24. toukokuuta 2012

Parsaa grillissä!

Kevät on täällä! kesä on täällä! Valo ja lämpö ovat täällä!
No, kutsuttakoon tätä vuodenaikaa, miksi sitten haluaa. Tosiasia on, että viimeisetkin nietokset ovat pihamaalta sulaneet ja tänään oli ensimmäinen lämmin päivä. Töistä tullessa huomasin, että ruohokin näyttää enempi vihreältä kuin keltaiselta.

Tänään päätimme testata parsan grillausta. Lopputulos: ihan kiva joo, mutta kyllä näitä ennemmin keitettynä söisi. Eli tulipas testattua, tästä ei meidän ikisuosikkia tullut.

Ja sitten se tunnustus. Kaikki ovat hehkuttaneet parsaa ja parsakautta. Kyllähän minä parsasta pidän, jonkun muun valmistamana. Itse käyn sen kimppuun aina kuin vakavaan taistoon valmistautuneena, hieman pelokkaasti. Se on se hankala lapsi, jota en ole vielä saanut kesytettyä. Mutta harjoittelu jatkuu...

Pesin parsat, napsauttelin kannat poikki, pyöräytys öljyssä ja grilliin miedolle lämmölle. Nautitaan voin, pippurin ja suolan kera!

Viva Parsa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti